Auto Schloesser Hoensbroek

Spotrepair

Kleine beschadigingen verdwijnen door spotrepair.

 

Wij zijn gespecialiseerd in spotrepair, oftwel het plaatselijk bijspuiten van een lakbeschadiging. Heeft u grotere schade op gelopen? U kunt bij ons ook terecht voor het herstellen van autoschade.

 

Spotrepair bij Autoleo.nl

 

Wat is spotrepair?

Spotrepair is de nieuwste methode om kleine beschadigingen, snel, goedkoop en professioneel te repareren. Bovendien is het voordelig en milieuvriendelijk. In veel gevallen zijn de besparingen aanzienlijk. Waar vroeger voor bijvoorbeeld een kleine lakbeschadiging het noodzakelijlk was een compleet deel over te spuiten, kan nu vaak worden volstaan met een plaatselijk bijspuiten.

 

Wat kan met spotrepair?

Bij spotrepair onderscheiden we  drie zones op een auto: A (dak, motorkap en kofferdeksel); B (het 'aanzicht' van de flanken) en C (overige delen langs de onderzijde van de auto). Spotrepairs in de laatste zone zijn nooit een probleem, en ook in de B-zone kan in principe overal een spotrepair worden verricht, mits op één plaats per paneel. Voor metallickleuren als zilver, brons en lichtblauw blijft het werk in de B-zone  echter beperkt tot 'randjes en kantjes'. Als maximale grootte van de totale reparatie - dus niet van de beschadiging zelf! - wordt over het algemeen een A4'tje gehanteerd.

 

App je schade voor een prijsopgave: 06 - 555 611 71

Of mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Snel hersteld voor minder geld!

 

 

Spotrepair bij Autoleo.nl

 

 

.

.