Auto Schloesser Hoensbroek

Car cleaning

Is uw auto vervuild en wilt u uw auto laten reinigen? Wilt u uw auto weer laten uitzien als nieuw? Met car cleaning van auto Schloesser zorgen wij dat uw auto er weer tiptop uitziet. Onze car cleaning blijft niet alleen bij het poetsen van uw auto. Wij komen ook graag uw auto ophalen en brengen deze weer terug. Zo bespaart u tijd! Het is naast het professioneel laten reinigen van uw auto ook mogelijk om uw auto te laten repareren, APK te keuren en/of uit te lijnen.

 

Auto professioneel laten poetsen

Wilt u uw auto professioneel laten poetsen? Bij ons kunt u terecht om uw auto zowel van binnen als van buiten te laten reinigen. Wij reinigen zowel particulieren auto’s als bedrijfsauto’s.

 

Interieur car cleaning

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant leidt onder het gebruik. Vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en vlekken in de bekleding worden tijdens de car cleaning grondig aangepakt. Ook de bagageruimte nemen wij bij het reinigen mee.

 

Mobiliteitspartner

Auto Schloesser is uw mobiliteitspartner. Naast het reinigen van uw auto, kunt u bij ons ook terecht voor reparaties en onderhoud. Ook hierbij kunnen wij uw auto ophalen en terugbrengen. Het sleutewoord van Auto Schloesser is flexibiliteit.

 

Neem contact op via: 06 - 555 611 71

Of mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Professioneel gereinigd!

 

.

.