Auto Schloesser Hoensbroek

Renault, Peugeot & Citroën Specialist

Auto Schloesser, hét all-round autobedrijf met een Frans tintje!

 

Als u een geschikte garage zoekt voor onderhoud, reparatie of diagnose aan uw Renault, Peugeot of Citroën bent u bij Auto Schloesser aan het juiste adres! Wij hebben inmiddels al bijna 40 jaar ervaring en zijn up-to-date met onze apparatuur. Want onze passie is ons werk en dat merkt u!

 

Natuurlijk houdt het onderhouden van een auto niet op bij een onderhoudsbeurt, daarom kunnen wij u op álle fronten van dienst zijn en maken wij gebruik van diagnose apparatuur op dealerniveau.

 

alt

 

Persoonlijke service :

 

Auto's repareren en onderhouden is niet alleen ons werk maar ook onze passie. Wij volgen ieder jaar weer nieuwe cursussen en opleidingen en interesseren ons niet alleen van 8-17 in auto's. Ons compacte team van 3 monteurs kent u niet alleen persoonlijk maar ook uw auto door en door.

 

Onderdelen magazijn :

 

Wij beschikken over een eigen onderdelenmagazijn, door de uitgebreide voorraad van de meest uiteenlopende onderdelen kunnen wij ervoor zorgen dat uw auto weer snel gerepareerd is.

 

Mobiliteitsgarantie :

 

Ook is het mogelijk om de mobiliteitsgarantie bij ons af te sluiten. Heeft u onverwachts een probleem met uw auto, dan helpen wij u met onze eigen mobileitsgarantie weer snel op weg, overal in Europa!

 

 

.

.