Autobanden

Autobanden zijn onmisbaar voor de veiligheid. Wilt u grip op de weg houden dan heeft u autobanden voldoende profieldiepte nodig. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm. Om een vergelijking te maken: nieuwe autobanden beschikken over gemiddeld 7,5 mm profieldiepte. Is de profieldiepte van uw banden lager dan 1,6 mm dan zorgt dit voor een APK afkeuring.

Autobanden in de regio Heerlen

Auto Schloesser is uw bandenspecialist als u banden zoekt in de regio Heerlen. Wij verkopen primaire Falken banden, maar u kunt bij ons ook terecht voor andere A-merk autobanden zoals Michelin of Pirelli. Heeft u net iets minder te besteden dan kunt u bij ons ook terecht voor budgetbanden. Heeft uw auto daarnaast een onderhoudsbeurt of een APK nodig? Dan helpen wij u graag verder!

Winterbanden

In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht. Winterbanden zorgen ervoor dat de remweg op nat of besneeuwd wegdek aanzienlijk korter is dan met zomerbanden. Dit komt voornamelijk door een special profiel en een andere samenstelling van het rubber. Het rijden met winterbanden is sterk aan te bevelen bij temperaturen onder de 7C. Voorkom ongelukken en bestel snel winterbanden.

Zomerbanden

Zomerbanden zijn de beste keuze bij temperaturen boven de 7C. Juist boven deze temperaturen zijn zomerbanden een stuk veiliger dan winterbanden. Dit komt doordat winterbanden over een zacht rubber beschikken. Juist bij hogere temperaturen zorgt dit voor een langere remweg. Wissel dus voortijdig uw winterbanden.

Bandenhotel

Om onze klanten van alle gemakken te voorzien bieden wij u een winterbanden opslag. Zo hoeft u zelf geen rekening te houden met plaatsgebrek en spaart u de moeite om de banden te transporteren. Voor € 36,10 per seizoen is de bandenopslag incl. verzekering voor u verzorgd.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Velgen reinigen voor slechts € 15,86

Voordat de velgen worden opgeslagen is het verstandig deze goed te reinigen, zodat remmenstof, zout en pekelresten niet kunnen inwerken op uw kostbare velgen. Voor slechts € 15,86 worden uw velgen professioneel gereinigd van binnen en buiten!

Montage eigen banden

Indien u reeds voorzien bent van banden, monteren en balanceren wij uw banden graag op uw velgen.

  • Complete set wisselen: € 48,55
  • Losse banden wisselen op stalen velgen: € 59,93
  • Losse banden wisselen op lichtmetalen velgen: € 80,27

Prijzen incl. montage en BTW.