Werkplaats

Het all-round autobedrijf met een Frans tintje!

Bij Auto Schloesser kunt u al ruim 40 jaar terecht voor onderhoud, reparatie, apk en autobanden. Wij werken aan alle merken auto’s en beschikken ook over de juiste apparatuur. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de Franse automerken Renault, Peugeot en Citroën. Hiermee kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Autobanden

Ze zijn welliswaar allemaal rond en van rubber maar er schuilt veel techniek achter een band. Een goed advies is dus erg belangrijk. Wij geven u dat advies samen met een scherpe prijs.

Met onze bandenapparatuur monteren wij moeiteloos alle maten banden van 12” tot zelfs 26”. Het high-tech balanceer apparaat zorgt vervolgens voor een trillingsvrij wiel.

Ook voor een compleet set winterwielen of sportvelgen bent u bij ons aan het goede adres.

Apk keuring

Wij keuren uw auto voor de (jaarlijkse) APK voor € 39.50 incl. BTW en afmeldkosten. Of u een benzine, diesel of LPG auto rijd, de kosten blijven gelijk.

Leenauto

U kunt uw auto eigenlijk niet missen? Geen probleem: tijdens het onderhoud of reparatie aan uw auto kunnen wij een gratis leenauto aanbieden. Als u een afspraak maakt raden wij u wel aan dit even te vermelden zodat u zeker bent van vervangend vervoer. Inmiddels beschikken wij over 5 leenauto’s.

Het enige waar u zelf nog zorg voor moet dragen is de brandstof.