Reviews

Beoordelingen Auto Schloesser

8,9 met 631 beoordelingen
  • 9,1
  • 9
  • 8,7

Beoordeeld door: Remco Knoren

14-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Super bedrijf, zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

12-12-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Uitstekend!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Max Heijnen

11-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Heel vriendelijk. Snel geholpen.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Armand Van de Ruijt

10-12-2018
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: René Hinskens

09-12-2018
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

09-12-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Altijd heel vriendelijk en servicegericht! Geeft een vertrouwd gevoel!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Floor

07-12-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Al jaren bij deze garage, snelle hulp, gedegen advies! Leo en zijn vader zijn zeer betrokken en altijd even behulpzaam.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Tom Hollands

07-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goede service en een hartelijke ontvangst. Zo heb je ze op de dag van vandaag niet meer, maar bij Auto Schloesser wel!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

07-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Roger Sijstermans

05-12-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Kwam voor grote beurt en apk, ging weg met een andere auto.... Super Leo....

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Marieke Soogelee

05-12-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Margje Ferier

02-12-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Zeer klantvriendelijk, heel deskundig en behulpzaam voor kleine en grote reparaties. Denken mee wat betreft onderhoud, maar ook veiligheid van je auto. Zeer aan te bevelen garage.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jp Marell

02-12-2018
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jo Amory

01-12-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Goed prettige organisatie vakkundig

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Lucas Hursel

30-11-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Dit bedrijf is klantvriendelijk en beleefd.De koffie staat klaar voor iedereen. Ze hebben voor elke klant een vriendelijk woordje en wat opvallend is het is steeds schoon en netjes opgeruimd en dit alles vooral in de werkplaats.
CHAPEAU!!!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Mark Jacobs

30-11-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Accupech bij vertrek vakantie, kon direct komen om een nieuwe in te bouwen en ook bandenspanning gemeten, betalen kon na de vakantie, super!!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerard

28-11-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
.
Deskundig,vriendelijk,transparant.
Al jaren tevreden klanten.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Job Middeldorp

25-11-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Vader en zoon bedrijf die weten hoe ze een klant moeten behandelen: service en vriendelijkheid staan zeer hoog in het vaandel! Veel expertise aanwezig, ook bij de werknemers. Transparant en duidelijk welke reparaties noodzakelijk zijn en ....... welke niet!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Linda Kouthoofd

25-11-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Inmiddels rijdt de hele familie met een auto an Auto Schloesser. dit is dan ook de beste reclame die een bedrijf kan krijgen. top service en vooral fijne en vriendelijke medewerkers.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: J. Krijne

23-11-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Uitstekend.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Eddy Zijlstra

22-11-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Heel behulpzaam en vakbekwaam en verrichten geen reparatie zonder vooraf te bellen

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Hein Polman

19-11-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk en zakelijk en duidelijk ontvangen
Tevreden met de gekochte Polo

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

18-11-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Klantvriendelijk, duidelijke communicatie bij meerkosten

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: J. Van Rinsum

16-11-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Broekhuis

13-11-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Leon Van den Berg

12-11-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk en eerlijk!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Aaron

10-11-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Goed geregeld, professioneel, vriendelijk personeel en mooie auto's

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

09-11-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Altijd goede service en vriendelijke en deskundige mensen

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jean Knarren

09-11-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Bert Giesberts

09-11-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Goed, indien nodig kan ik direct terecht. afspraken worden nagekomen. BCL Gielen BV

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!