Reviews

Beoordelingen Auto Schloesser

8,9 met 679 beoordelingen
  • 9,1
  • 9,1
  • 8,7

Beoordeeld door: LMC Houben

23-02-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk, snel en vakkundig en niet te duur. Een aanrader

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

22-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Goede service. Mijn indruk is dat ik er zeker nog een kom. Leo is een geduldig persoon.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Ruiter

21-02-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

21-02-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Goed, professioneel, vriendelijk, houden zich aan afspraken.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Ron Cremers

16-02-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: John Van den brand

14-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Altijd goede service en klantvriendelijk kijken samen voor oplossing en komen samen eruit met de kosten.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Henny Dautzenberg- Martens

14-02-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Goede en snelle service. Vriendelijk personeel.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: René Ophelders

13-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Daniël Koopman

11-02-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Mijn ervaring met Auto Schloesser is zeer positief, daarom kom ik er ook al een paar jaar.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Melanie Knol

10-02-2019
7,3

Beschrijf uw ervaring:
Erg leuk bedrijf die mij heeft geholpen met mijn eerste auto. Zeer vriendelijk geholpen

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Bjorn De Munck

06-02-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Niels K

04-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed geholpen. Zelfs na sluitingstijd op zaterdag. Paar puntjes aan geleverde auto. Prima opgelost. Betrouwbare dealer. Fijne afwikkeling

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

04-02-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Roy Gelissen

03-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Uitstekende service en deskundigheid.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

02-02-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan Veenendaal

02-02-2019
7,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Kevers

01-02-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Roger Warmer

01-02-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Meitie Van den Bosch

31-01-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Goede service. Serieuze aandacht voor de klant. Mooie zaak. Grote overzichtelijke werkplaats. Vriendelijk.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Marina Snijders-Cremers

31-01-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeff Abbink

31-01-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijke en kundige mensen.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: John Latten

26-01-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Goed en betrouwbaar, komen al heel lang daar

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Lia Verheijen

26-01-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Vakkundig vriendelijk eerlijk verstaan hun vak werken netjes bieden helpende hand we komen er graag.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Ger Boelen

23-01-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Harry Prevos

23-01-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Paul Salden

21-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Gebruikte jonge BMW laten importeren. Super service. Goede uitleg en steeds op de hoogte gehouden gedurende alle stappen van ophalen auto tot keuring RDW en afhandeling BPM. Auto netjes gepoetst en alles correct afgehandeld. Zeer vertrouwd adres!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Arie en Loes De Liefde

20-01-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Al vanaf 1986, ononderbroken , klant !!!
Zeer goede service !!!
Betrouwbaar, klant vriendelijk !!!
Hopen nog jaren klant te mogen blijven !!!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

18-01-2019
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Ger Franssen

16-01-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Altijd heel vriendelijk en goed geholpen

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Arno Crasborn

10-01-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Klantvriendelijk en deskundig

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!