Reviews

Beoordelingen Auto Schloesser

8,9 met 591 beoordelingen
  • 9,1
  • 9
  • 8,7

Beoordeeld door: Miriam Seetsen

07-10-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goede service en erg klantvriendelijk . Goede uitleg en afhandeling na koop auto .

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Leo Cremer

05-10-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer plezierig !

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Fred Smeets

01-10-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Prima service bij aankoopkeuring

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Mario Kulkes

29-09-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jip Mutsaers

23-09-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Zeer tevreden met auto Leo. Heb erg blij met mijn eerste auto!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Th.M Hoeks

20-09-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Nog geen

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Garritsen

19-09-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Zijn goed

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Paul Lambermont

17-09-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Zeer vriendelijk personeel die mij altijd goed te woord staat. Ik krijg altijd tekst en uitleg wat men gedaan heeft en bij calamiteiten krijg ik een telefoontje.
Als er iets wordt vervangen laat men mij het onderdeel dat vervangen is zien.
Zal Autobedrijf Schloesser aanbevelen.

Ik ben nog altijd zeer tevreden. Ga zo door

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jo Klinkenberg

14-09-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Tevreden, auto weer top in orde. zijn vriendelijk!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: A-H Spanjaard

14-09-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Ik voel me op mijn gemak En je kan eens praten.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jaap Daams

13-09-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Groot onderhoud met distributieriem laten uitvoeren. De auto maakte een vreemd geluid bij het starten, dit is ook opgelost.
De kofferbak sloot niet meer electrisch, dit bleek een simpele kabelbreuk te zijn die met ouderwets vakwerk werd hersteld.
Nette leenauto tijdens de reparatie meegekregen.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Brandon Smeets

12-09-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Good, as usual!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Cyrille en will Cerfontaine

12-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Damian Wolfs

12-09-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Prima autogarage.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Percy Gerritsen

07-09-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Prima!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Bob Meijs

02-09-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jef Maurer

02-09-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Correcte afspraken, vriendelijk, service- gericht.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Ron Wakker

02-09-2018
7,3

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk ontvangst door personeel, service is goed, verder nog geen ervaring ( auto net in bezit ) .

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Mat Vanderbroeck

31-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Ad Zundert van

30-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Deskundig.vriendelijk en correct.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Sjef Schmetz

30-08-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Deze zijn zonder uitzondering positief.
wij zijn al jaren klant en niet van plan dat te veranderen.
we hebben al diverse mensen naar jullie gestuurd en nog nooit een negatieve opmerking teruggekregen.
houden zo

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Kitty Harding

26-08-2018
7,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jori Vd L.

24-08-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijke, betrokken en deskundige eigenaar. Persoonlijke aandacht. Bij meeste garages vindt je dit niet meer.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Nick Deurenberg

23-08-2018
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Bea Loos

20-08-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Huub Meessen

20-08-2018
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Positief

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Eikenvloerdelen.nl N.v.t.

18-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Een heel mooi bedrijf met echt vakkundige medewerkers.
Altijd heel korrekt, zeer klantvriendelijk en servicegericht.
Goede garanties en mooie autos voor zeer betaalbare prijzen. Kortom een aanrader.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Petra Fritschy

17-08-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn altijd super goed

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Marco Dijks

16-08-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Mijn ervaring met dit bedrijf is uitmuntend , ik ga voor elk onderhoud van de auto naar dit bedrijf . Ze zijn eerlijk en de mensen daar zijn niet opdringerig maar gewoon net als familie . Dit bedrijf vedient gewoon een dikke 10 .

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Wiel Brasse

15-08-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!