Reviews

Beoordelingen Auto Schloesser

8,9 met 504 beoordelingen
  • 9,1
  • 9
  • 8,7

Beoordeeld door: Roger Boers

20-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Geen “we gaan jou eens even een auto verkopen” mentaliteit, maar een open en duidelijk gesprek.
Afspraken worden gemaakt en nagekomen. Hele redelijke prijs, ook in vergelijking met garages in andere delen van Nederland.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Marie-José Bisscheroux

18-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Mijn autootje en ik zijn helemaal tevreden!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Louis Linssen

18-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Betrouwbaar, deskundig en zeer voorkomend.
Een bedrijf dat je gerust kunt aanraden bij anderen!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Bcl gielen bv

18-05-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Goed, bereid om zaken voor ons bedrijf op korte termijn in te plannen

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Marion Knol

16-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Alleen maar positieve ervaring. Snelle service. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

14-05-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Goede service en advies op maat.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dirk-Jan Kemmerling

14-05-2018
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Frans Van den boom

07-05-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed en betrouwbaar.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Oswald Vervoort

07-05-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Sarai Stubbe

07-05-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Prima

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Inge Jongen

05-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer klantvriendelijk. Goede service en verstand van zaken

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Broekhuis

04-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Ruud

03-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Marina Snijders

03-05-2018
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: M Teeuwissen

02-05-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Prima autobedrijf. Uitstekende service en zeer vriendelijk. Aanrader

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Katja De vries

02-05-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jo V

02-05-2018
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Zeer behulpzaam bedrijf, staan meteen voor je klaar

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Jaap Kersjes

01-05-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Kom al jaren met veel genoegen en vertrouwen naar de garage. En de goede sociale contacten geven een “ familiaire” sfeer.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Struver

29-04-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
(Klant)vriendelijk, eerlijk en bekwaam. Goede prijs/kwaliteit verhouding. We kopen nu de 2e auto bij dit bedrijf en beveel het bij iedereen aan.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Wil Goossens

29-04-2018
8

Beschrijf uw ervaring:
Klantvriendelijk en flexibel

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: A Van der Veer

26-04-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben bij deze garage al verschillende tweedehands auto's gekocht en in onderhoud , de service is uitstekend .
En de prijzen voor reparaties en onderhoud zijn een stuk goedkoper dan bij de merkdealer.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Sonja Houben

26-04-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Betrouwbaar, vriendelijk en deskundig, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Ben Paters

25-04-2018
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Open, transparant en direct. Afspraken worden nagekomen. Grote service bereidheid.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Monique Outjers

22-04-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Lony

22-04-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
Nette garage geen puinhoop.
Ik heb nu 2e auto gekocht dit zegt genoeg
p,s de hele familie komt hier.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: René Hinskens

20-04-2018
9

Beschrijf uw ervaring:
10 jaar klant, zegt genoeg.!!!!!

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Danny Hoofs

20-04-2018
7,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Sander

19-04-2018
10

Beschrijf uw ervaring:
Leuk bedrijf, bekwame en servicegerichte mensen. daarom vlot geslaagd voor aanschaf van een gebruikte auto.

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Robin Janse

14-04-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!

Beoordeeld door: Sjef Cordewener

13-04-2018
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto Schloesser aanbevelen!